Tuesday, December 20, 2011

SUDAH MULA DAAAA....

assalamualaikum....^_^
hye....
ape yang dh bermula tu...
jeng3...
nak tau ke...
hehehe....
yang dh mula nya...sebenarnya...
kelas untuk sem ni...
ehehehhe...
tp knpe tak ada semangat ek nak belaja...
huhuhu...
nk cuti....tak nak pegi rumah sewa...
huhuhuhu...

Monday, December 19, 2011

BERMULA SEMESTER BARU

wahhhh...kejap je rasa....
pejam celik pejam celik...
dah nak habis diploma...*baru abes diploma...da nak kecoh..
apa2 pun...nak abis diploma ni memang m'gembirakan aty ku...
nak taw sebab ape....
sbb aku nak lupakan sume ape yang pernah terjadi....
seingat aku sejak dari semester 1...
sampai la semester 5 aku diasak dengan pelbagai dugaan...
huhuhuhuhu...
untuk semester 6 ni aku harap sangat tak adalah 
dugaan yang boleh buat aku rase down lagi..
huhuhuhu...
xlarat den nak tanggung...

ermmm...
apa2 pun kalau tak ada aral melintang...
insyaAllah awal bulan Mei 2012...
tamat lah pengajian diploma aku...
esok aku bakal menjejak kan diri ke Politeknik Kota Bharu...
sebagai pelajar semester akhir...
waahhhh....bangga rasa...
heeeeee....

selamat belajar kepada semua kawan-kawan...
study hard for the last sem....


FUHHH......AKHIRNYA...

assalamualaikum...
hye...lama dah tak update blog ni..
huhuhu...
nak wat cam mana....
keadaan tak mengizinkan..
apa2 pun akhir nya selesai sudah sesi nak edit blog ni...
dah touch up sana sini...
so jadi la ini blog saya yang baru...
siap dengan header...
*baru belajar buat header..
hihihihi

jadi ini saja lah untuk hari ini,...
bubye...
my new header...~~

assalamualaikum...

saya nak join bloglist 2 ila suhaila


mohlah join bloglist 2 ila suhaila, my bestie...

let's go...!!!

xxxxxx