Friday, August 29, 2014

wordless


mood holiday...
cuti2 malaysia..
cameron highlands ---> kuala lumpur ----> terengganu ----> kelantan


Tuesday, August 26, 2014

HATIKU DI UJI LAGI

aku paling lemah dgn hal melibat hati perasaan ni....
sakit sangat...klu boleh tak nak dh rasa semua ni...
tolong!! tolong!! tolong!!
tolong la pergi jauh2...kalau rasa diri tu serik...
jangan cuna2 nak bkak hati tu...
nanti sakit lagi...
nak ke sejarah dulu kembali lagi...
tapi rasa nya dh terlambat...
dah rasa sakit dh pun sekarang ni..
ermm...nak sgt kn bkak...
jadi terima la apa yang kau rasa sekarang ni..


UJIAN DAN DUGAAN


assalamualaikum....lama tak menjengah ke dinding blog ni...cuti pun macam tak cuti..ingatkan cuti boleh la update blog ni...tapi nak habis cuti baru boleh nak bukak blog ni...macam2 hal la yg datang time nk bkak blog ni...broadband limit la..laptop rosak la..ish3..dugaan memang sentiasa datang kn...
macam tu jugak dengan hidup...banyak sgt ujian dan dugaan kan...
tapi tak apa....ujian dan dugaan tu tandanya Allah sayangkan kita...jadi kita redha je dgn ujian tu...walau berat macam mana pun ujian tu kita pasti boleh tempuhinya...
sebab Allah tahu sejauh mana kemampuan kita...
Allah sentiasa dengan kita...




CRY CRY CRY..



menangislah jika dengan menangis boleh membuat hati lega...