Thursday, August 27, 2015

because i'm happy



pagi2 lagi dh senyum melebar ye amirah...
hahaha...tapi kenapa..
sebab...betol la org ckp if somethng happened, it happened for a reason..
hihihihi...

guessed what...
i can't believed for what i get for my result for last semester..

alhamdulillah...
it's become more better...

one more year to go to finished up my degree..
may Allah ease everything...=)))

terima kasih ya Allah atas semua ni..
now, i'm officially final year student...
insyaAllah..
semoga dipermudahkan..
doakan saya duhai kawan2..





be strong....


it's not easy to be strong like before....
waaaaa...kadang2 ada mari jugak rasa lemah tu..
walaupun kita memang btol2 dah ready utk terima semua itu...
tp still kena akui kadang2 kenangan tu tiba2 je datang dekat pikiran kita,
tu yg menyebabkan hati ni lemah sebenarnye...

apa pun, hidup mesti diteruskan..
life must be move forward...
past is past..

don't put any blame to the others...
bcoz, everything happened for a good reason..^_____^












Wednesday, August 26, 2015

jom dhuha..


assalamualaikum....
selamat pagi...

ermmmm...pagi2 ni sebelum pegi kelas...jom kita solat dhuha dlu..
tak lama pun..tak sampai 5 minit..
sementara nak tunggu p kelas kul 9 tu, sempat la solat jap..
kalau kelas kul 8 pun sempat jugak..
hehe.. 
sebab waktu dhuha awal taw..
meh2...kita wat solat dhuha ramai2..
banyak taw kelebihan solat dhuha ni..
nak taw ke kelebihan dye..
sat naa...nanti kita masukkan kt post lain..

ni ada share doa waktu dhuha bagi sesiapa yg tak tahu..
mudah je nak hafal..
nak bagi senang ingat, dengar yang UNIC punye..
doa dhuha..rentak senang ikut, bacaan pun senang paham..

jom dhuha...^____^




Tuesday, August 25, 2015

....triplets....



it's nothing but something...just fallen in love with this cute little boys...
ahhhh....can't make any move if I'm starting to watch them...
they're soooo cute....

daehan, minguk, manse.....

#morning entry after a long time....




silence tuesday...